2024. május 5., vasárnap

GYORSAN MEGBOCSÁTANI🧡

,,🧡Viseljétek el egymást, és bocsássatok meg egymásnak, ha valakinek panasza volna valaki ellen: ahogyan az Úr is megbocsátott nektek, úgy tegyetek ti is.,, Kol.hz 3:13

A világ tele van fájdalommal és szenvedő emberekkel; és a tapasztalatom az, hogy a szenvedő emberek másoknak is fájdalmat okoznak. 
Az ördög túlórázik Isten népe között, hogy sértést, viszályt és széthúzást hozzon, de hálásak lehetünk, hogy Isten ad nekünk egy eszközt, amivel megszabadulhatunk ettől, és legyőzhetjük a gonoszt: gyorsan megbocsáthatunk.

A megbocsátás bezárja az ajtót a Sátán támadása előtt, így nem tudja megvetni a lábát, ami által később erősséget hozhat létre. Megelőzheti vagy megszüntetheti a viszályokat a másokkal való kapcsolatainkban. Nem csoda, hogy a Biblia újra és újra azt mondja nekünk, hogy bocsássunk meg azoknak, akik megbántanak vagy megsértenek minket. 
Jézus a megbocsátást életmóddá tette, és minket is erre tanított. 
Ez alapvető fontosságú ahhoz, hogy örömteli életet éljünk.

Hálaadó ima:
Atyám, annyira hálás vagyok a megbocsátásért, amit Jézus által adtál nekem, és a kegyelemért, hogy képes vagyok megbocsátani másoknak. 
Függetlenül attól, hogy mások mivel bántottak vagy sértettek meg, ma úgy döntök, hogy megbocsátok azoknak, akik fájdalmat okoztak nekem. 
Köszönöm, hogy segítesz megélni ezt a megbocsátást minden új napon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése