2023. november 28., kedd

HÁLA AZ IMÁDSÁG EREJÉÉRT🧡

,,🧡Akiknek Isten tudtul akarta adni, hogy milyen gazdag ennek a titoknak dicsősége a pogány népek között. Ez a titok az, hogy Krisztus közöttetek van: reménysége az eljövendő dicsőségnek.,, Kol. 1:27

A rövid, egyszerű imák is elmondhatatlanul hatalmasak lehetnek, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az ima egyben nagy misztérium is. 
Watchman Nee, egy kínai keresztény, aki sok mélyreható könyvet írt, miközben börtönben ült a hitéért, azt írja: “Az ima a legcsodálatosabb cselekedet a szellemi világban, és egyben a legrejtélyesebb dolog is”.

Hiszem, hogy az ima legnagyobb misztériuma az, hogy összeköti a földi emberek szívét Isten mennyei szívével. Az ima a szellemi és a láthatatlan világba hatol; a láthatatlan világból hoz dolgokat a látható, körülöttünk lévő világba, pontosan oda, ahol élünk.

Hálát adhatunk Istennek, hogy az imádság szellemi áldásokat juttat természetes, mindennapi életünkbe, és szellemi erőt hoz földi körülményeinkben. 
Mi, emberi lények vagyunk az egyedüliek az általunk ismert világegyetemben, akik a földi világban állva megérinthetik a szellemi világot.

Hálaadó ima:
Köszönöm Neked, Atyám, hogy rám ruháztad az imádság erejét. 
Segíts, hogy tudjam, amikor Hozzád imádkozom, az nem szófecsérlés – összekötöm a mennyet a földdel. Köszönöm, Uram, az imádság misztériumát és erejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése