2023. április 2., vasárnap

🧡BÉKESSÉGBEN ÉLNI🧡

,,💞Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom nektek, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen.,, Ján. 14:27


A béke az egyik legfontosabb eleme annak, hogy élvezzük az életünket.

A frusztrációval és küzdelemmel teli élet, a béke nélküli élet, annak az eredménye, hogy olyan dolgokra összpontosítasz, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni. Amikor olyan dolgok miatt aggódsz, amelyeket nem tudsz befolyásolni, a stressz és a szorongás elkezd bekúszni az életedbe.

Pál apostol azt mondta: “Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban” (Filippi 4:6-7).

Amint észrevesszük, hogy valamivel küszködünk, és feldúltnak érezzük magunkat, el kell kezdenünk imádkozni, azonnal át kell adnunk a helyzetet Istennek, hálát adva, hogy Ő majd gondoskodik rólunk az Ő akarata szerint, és békességet kínál nekünk. 
Te és én nem egy csalódottsággal és küzdelemmel teli életre kaptunk elhívást. Jézus azért jött, hogy igazságunk, örömünk és békességünk legyen!

Hálaadó ima:
Atyám, hálás vagyok a békéért. Ez egy csodálatos ajándék, amit Te adtál nekem, és a segítségedet kérem, hogy békés lehessek minden helyzetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése