2023. augusztus 26., szombat

TÖKÉLETES MENNYEI ATYÁD🧡

,,🧡Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jókat a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérik tőle?!,, Mt. 7:11

Ha valakinek dühös apja volt, akkor teljesen természetes, hogy az Atyát is dühösnek gondolja. Remélhetőleg te azon áldottak közé tartozol, akiknek csodálatos földi apjuk volt, de sokak esetében ez nem így van.

Azok a gyerekek, akik dühös, kiszámíthatatlan vagy bántalmazó apával nőnek fel, gyakran nem érzik magukat biztonságban. Általában a közelgő végzet vagy veszély érzése lebeg felettük. 
Istennek hála, a mennyei Atyátok más, mint a földi apák. 
Ha apád nem is volt jelen, tudnod kell, hogy Isten soha nem hagy el téged. Ha apád bántalmazó vagy haragos volt, mennyei Atyád kétszeres jutalmat akar adni neked a korábbi bajodért (lásd Ézs. 61:7).

Bármennyire is becstelen és hűtlen volt hozzád az apád, arra kérlek, ne hagyd, hogy ez tönkretegye az életedet. Döntsd el, hogy elhiszed az igazságot, hogy mennyei Atyád hűséges és nagyon szeret téged.

Hálaadó ima:
Atyám, köszönöm Neked, hogy rád tekinthetek, mint olyan szülőre, aki nekem soha nem volt. 
Segíts megbocsátani az igazságtalanságokat, amelyeket gyermekkoromban elszenvedtem, és segíts, hogy továbblépjek egy új, boldog és békés életbe Veled. 
Hálás vagyok, hogy tökéletes mennyei Atya vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése